Our-lines-For-Kids
 

fun fitness

Norwell Junior is een serie outdoor fitness apparaten voor kinderen in de leeftijd van acht tot veertien jaar oud.

Het unieke, intuïtieve design in onze Junior lijn maken gebruik van een natuurlijke wil en motivatie om te spelen en laten kinderen een plezierige manier van fitness ervaren.

 

grey btnBekijk de inspirerende fitness handleiding voor kinderen.

De Norwell Junior Smartphone App – de eerste op de markt – geeft kinderen een unieke kans om betere resultaten te behalen op een plezierige manier.

Ga naar de App voor kinderen en zie meer.

NWJR101 Chest Jr

 

 

 

Junior Chest

Het Junior Chest apparaat is een schouder druk apparaat en maakt gebruik van het lichaamsgewicht van het kind als tegengewicht. Het juiste tegengewicht voor een veilige en effectieve training voor de schouders, triceps en borst.


NWJR102 Back Jr

 

 

Junior Back

De Junior Back is een pull-down apparaat om de kracht in de rug, schouder en biceps op te bouwen. Dit apparaat gebruikt tevens het lichaamsgewicht van het kind als tegengewicht.


NWJR103 Sit Up JR

Junior Sit Up

De Junior Sit Up is ideaal voor het verbeteren van de buik-, bovenbeen-, heup- en rugspieren. Dit kun je met het gezicht naar beneden of omhoog doen.


NWJR104 Pull Up Jr

 

 

 

Junior Pull Up

De Junior Pull Up vergroot de kracht in de spieren in de armen en schouder door – zoals de naam het al zegt – het lichaam omhoog te trekken.


NWJR105 Bar JR (B)

Junior Bar

De Junior Bar vergroot de kracht in het bovenlichaam op verschillende manier, bijvoorbeeld door ‘dips’ te doen of pull ups.


NWJR201 Doubbel Air Walker

 

Junior Double Air Walker

Op de Double Air Walker kunnen twee kinderen naast elkaar ‘in de lucht lopen’. Trainen op de Air Walker vergroot de conditie en de flexibiliteit in de heupen en benen.


NWJR202 Cross Jr

 

 

Junior Cross

De Junior Cross brengt voor kinderen een leuke manier om de heup-, been- en armspieren te trainen en om conditie op te bouwen.

.
NWJR204 Hip

 

Junior Hip

De Junior Hip is een andere manier van zwaaien. Rustig ontwikkel je de spieren in de rug, heupen en buik. Daarnaast bouw je conditie op.

.
NW501 Bench

 

Bench

De Bench zit vol met mogelijkheden om de beenspieren, rug, armen en benen te trainen.


NW502 Pingpong

Ping Pong

De Pingpong tafel biedt plezier en een gemakkelijke manier om fit te worden. Op een plezierige en competitieve manier train je je coördinatie, beweging en snelheid op hetzelfde moment.

 

NW503 Sign b

 

Junior Sign

De Norwell Sign deelt informatieve over het training concept en de Norwell Junior Smartphone App en geeft een modern twist aan jouw Norwell Junior Outdoor Fitness park.

Veranderingen in het grafisch ontwerp van de Sign is mogelijk.